| Νέα

08/2010 - ΑΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Η "ΑΣΕΛΗΝΟΣ" προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της σε  ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιεί την AEGEAN POWER, εταιρεία Ελληνικών Συμφερόντων που δραστηριοποιείται στη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η AEGEAN POWER, θα παράγει ηλεκτρικό ρεύμα αξιοποιώντας τεχνολογία που είναι φιλική προς το περιβάλλον.

 

 

 

ΑΣΕΛΗΝΟΣ CUP

05/2010 - ΑΣΕΛΗΝΟΣ CUP 2010

 


Το ξενοδοχείο «ΑΣΕΛΗΝΟΣ» (Συκέα) στα πλαίσια των προσπαθειών για ανάπτυξη της περιοχής μας, μεταξύ των άλλων ενεργειών του, καθιερώνει από φέτος το αθλητικό γεγονός  «ΑΣΕΛΗΝΟΣ CUP».

Έτσι το Σάββατο 15/05/2010 στο γήπεδο ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ με πρωτοβουλία και χορηγό το Ξενοδοχείο «ΑΣΕΛΗΝΟΣ» διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ- ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΩΝ, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων 7 -5.

Μετά τον αγώνα, που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, έγινε απονομή επάθλων προς τις Ομάδες και αναμνηστικών μεταλλίων προς τους παίκτες. Τα έπαθλα παρέδωσαν προς τον Αρχηγό της ομάδας του ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΩΝ Χρήστο Αθανασίου ο Δήμαρχος Λιδωρικίου κ. Γ.Κουλούλας και προς τον Αρχηγό της ομάδας του ΑΕΤΟΥ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ Γιάννη Γεωργουσόπουλο ο εκπρόσωπος του Ξενοδοχείου «ΑΣΕΛΗΝΟΣ» κ. Γ.Παπαθανασίου (ΦΩΤΌ).

Στη συνέχεια το βράδυ ακολούθησε δείπνο με μουσική βραδιά (κιθάρα- τραγούδι) στο Ξενοδοχείο, το οποίο φιλοξένησε την ομάδα των Πατρών.

Την πρωτοβουλία αυτή, όπως δήλωσε ο κ.Παπαθανασίου , θα ακολουθήσουν κι άλλες, που θα στοχεύουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στις προσπάθειες αναγνωρισιμότητας της περιοχής, που αποτελεί χρέος μας, πολύ περισσότερο τώρα με την επιλογή του Δήμου μας, ως Κεντρικού Δήμου της Δωρίδας.

 

 

04/2010 - «Γεύση από ΑΣΕΛΗΝΟ»

www.aselinoshotels.gr

 

Το ξενοδοχείο «ΑΣΕΛΗΝΟΣ» παρέχει πλέον όλες τις εξυπηρετήσεις, που θα ήθελα κάποιος να έχει ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Πέρα από τις ανέσεις, που παρέχουν τα τεράστια δωμάτια με την απέραντη θέα των βεραντών του και οι χώροι υποδοχής του, η παρουσία των νέων υπευθύνων λειτουργίας του Ξενοδοχείου έχει δώσει μια νέα πνοή και ζωντάνια στο εσωτερικό σκηνικό του Ξενοδοχείου.

Έτσι οι πελάτες, αλλά και οι απλοί επισκέπτες, μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό στο οποίο ιδιαίτερη θέση κατέχουν οι χειροποίητες τηγανίτες, να γευματίσουν το μεσημέρι ή τ’ απόβραδο με τις σπιτίσιες λιχουδιές, στις οποίες ιδιαίτερα θα αναφέρουμε τις φακές με λουκάνικα, τις μακαρονάδες με λαχανικά και τις κρέπες και να χαλαρώσουν στο BAR με ένα καφέ ή ένα ποτό.

Εκτός από τις πιο πάνω εξυπηρετήσεις, με πρωτοβουλία του Ξενοδοχείου έχουν σηματοδοτηθεί για τους απαιτητικούς, αλλά και τους απλούς περιηγητές και φυσιολάτρες, διαδρομές και μονοπάτια, που διέρχονται από τα προικισμένα από τη φύση τοπία της περιοχής, τοπία και αξιοθέατα που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και δημιουργούν την επιθυμία στους επισκέπτες να ξανάρθουν.

Γιατί στόχος του Ξενοδοχείου μ’ όλα αυτά και άλλες ενέργειες, που προγραμματίζει, είναι ο τόπος αυτός, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Γκιώνας και των Βαρδουσίων να γίνει πόλος έλξης των φυσιολατρών όλης της Ελλάδας.

 

 

02/2010 - "ΑΣΕΛΗΝΕΣ" ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

 

Σας προσκαλούμε τα Σαββατοκύριακα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο να αποδράστε με μοναδικά πακέτα προσφορών. Τα πακέτα Relax, Escape, luxury σε χαμηλά «spread» τιμών για τους αναγνώστες του περιοδικού, περιλαμβάνουν: Διαμονή με πολλές ανέσεις, και παροχές και Δείπνο με πλήρες μενού του Σεφ με παραδοσιακά προϊόντα.

Αυτό τον καιρό η ορεινή Φωκίδα διαθέτει μία αφοπλιστική ηρεμία, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο της φυσικές ομορφιές. Η δυνατότητα ελκυστικών αποδράσεων, «ιδιαίτερων» προδιαγραφών στη, μοναδικής ομορφιάς, λίμνη του Μόρνου αλλά και ένα «πάρτυ» γαστρονομίας με εμπειρίες γεύσεων και μουσική που σας ταξιδεύει μπορούν να συνδυάσουν την απόλυτη χαλάρωση σε μοναδικές τιμές !

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην «Ασέληνο» boutique hotel, 235 χλμ. από την Αθήνα, στο μικρό γραφικό χωριό «ΣΥΚΕΑ ΔΩΡΙΔΟΣ» που είναι κτισμένο στους πρόποδες του Όρους «Γκιώνα» (Ασέληνον Όρος), σε υψόμετρο 800 περίπου μέτρων και επάνω από σπηλιές εκπληκτικού κάλλους και να κάνουμε τη «προσωρινή» διαφυγή σας … αξέχαστη!

Για κρατήσεις καλέστε στο: 696 699 4590, ή  22610 51455 ή στείλτε μας e mail: info@aselinoshotels.gr

 


© All right reserved www.aselinoshotels.gr

Powered by Selector connect